Школи Івано-Франківської області недорахувалися обіцяних губернатором автобусів

Читать на русском
Голова Івано-Франківської обладміністрації не зміг закупити обіцяну кількість шкільних автобусів для сільської місцевості.
Олег ГончарукФото: galka.if.ua

Голова Івано-Франківської обласної адміністрації Олег Гончарук не зміг протягом року закупити 40 шкільних автобусів для районних відділів освіти.

Відповідне зобов’язання чиновника «Слово і Діло» зафіксувало 4 липня. Тоді Гончарук заявив, що область уже отримала за кошти освітньої субвенції Держбюджету 26 таких автобусів, ще 14 – мають бути закуплені до кінця року, але вже за гроші районних та місцевих бюджетів.

Таким чином, загальна кількість закуплених шкільних автобусів на кінець 2016 року мала становити 40 штук. Вартість кожного з них – 1,4 млн грн.

Проте коли «Слово і Діло» в грудні вирішило поцікавитися станом реалізації цієї обіцянки, в Івано-Франківській ОДА відповіли, що до кінця року будуть закуплені лише 5 спеціалізованих шкільних автобусів замість 14 (31 за підсумками року). Незалежно від того, чи будуть реалізовані ці плани, констатуємо, що обіцянка Олега Гончарука не буде виконана у відведений термін.

Наразі в активі івано-франківського губернатора 14 виконаних обіцянок із 27, й із показником відповідальності у 52% він посідає 6-е місце в рейтингу голів ОДА, що складає «Слово і Діло».

Школы Ивано-Франковской области недосчитались обещанных губернатором автобусовSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: