Українська біржа запускає ф'ючерси на нафту Brent і Bitcoin

Читать на русском
Нові інструменти розширюють можливості учасників і можуть бути використані інвесторами в різних інвестиційних стратегіях.

ПАТ «Українська біржа» запускає ф'ючерсні контракти на ціну нафти марки Brent і на індекс Bitcoin з 19 грудня 2016 року, що дозволить українським інвесторам розширити інвестиційні стратегії.

Таким чином, український торговий майданчик став першим регульованим ринком у світі, що запропонував ф'ючерсні контракти на Bitcoin, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Української біржі».

Відзначається, що інтерес в Україні до цієї «криптовалюти» є досить високим, проте правове поле сильно обмежує можливості українців у доступі до фінансових інструментів розвинутих ринків.

Щодо запуску ф'ючерса на нафту, то цей крок також сприятиме появі ф'ючерсів на енергетичні та сільськогосподарські продукти.

Як раніше повідомлялося раніше, НБУ сподівається представити новий законопроект «Про іноземну валюту», який визначатиме основні принципи валютного регулювання в країні, вже в другому кварталі 2017 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: