Порошенко прокоментував переговори Савченко з ватажками ОРДЛО

Читать на русском
Петро Порошенко назвав переговори Савченко із Захарченком та Плотницьким такими, що не приносять користі ані їй, ані Україні.
Петро ПорошенкоФото: "Дзеркало тижня"

Президент України Петро Порошенко назвав спроби народного депутата Надії Савченко вести особисті переговори з представниками самопроголошених республік Донбасу такими, що «не приносять користі ані їй, ані Україні».

Таку думку Глава держави висловив, відповідаючи на запитання журналістів під час робочого візиту в Івано-Франківську область, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Мені дуже шкода, адже ця людина пройшла великі випробування, і я думаю, що такі кроки не несуть користі ані їй, ані країні», – зазначив він.

Рада не може обмежити Савченко доступ до державної таємниці – нардепНародний депутат Надія Савченко не може бути позбавлена доступу до державної таємниці за рішенням парламентського комітету з нацбезпеки, вважає його член Тарас Пастух.

При цьому Президент підкреслив що відповідальність за дії Савченко має нести партія «Батьківщина».

«За дії народних депутатів несуть відповідальність політичні сили, від яких вони обиралися», – заявив Порошенко.

Коментуючи перебіг переговорів про звільнення заручників, що проводяться в рамках Тристоронньої контактної групи, він заявив, що найближчим часом чекає новин щодо цього питання.

«Думаю, що найближчим часом ви почуєте дуже важливі ініціативи з цього приводу», – зазначив Глава держави та подякував Ірині Геращенко за її зусилля в питанні звільнення полонених.

Нагадаємо, напередодні Савченко підтвердила факт зустрічі з представниками бойовиків у Мінську й розповіла, що саме вони обговорювали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: