У Києві 37 шкіл закрилися на карантин

Читать на русском
37 столичних шкіл тимчасово припинили навчання через захворюваність учнів, ще у 16 відбулося часткове покласове закриття.
Фото з відкритих джерел

37 столичних шкіл тимчасово припинили навчання через захворюваність учнів, ще у 16 відбулося часткове покласове закриття.

Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

«Минулого тижня кожному закладу освіти дали право приймати рішення щодо призупинення навчально-виховного процесу за відсутності 20% дітей від загальної кількості учнів із причини захворювання на грип та інші респіраторні захворювання як на рівні школи, так і на рівні класу. До прийняття такого рішення рекомендовано залучати батьківські комітети й дослухатися до них», – сказав Поворозник.

Міністерство охорони здоров'я назвало неефективні ліки від ГРВІ та грипуФахівці не рекомендують лікувати застуду і грип антибіотиками, противірусними препаратами і інтерферонами.

За його словами, наразі найбільша кількість відсутніх школярів спостерігається у Шевченківському, Солом’янському, Подільському та Оболонському районах.

«У загальноосвітніх закладах усіх районів заплановано провести перевірки щодо відвідання навчального закладу та причини відсутності дітей. У разі відсутності більше 20% учнів із причини захворювання на грип та інші респіраторні захворювання, керівництву навчального закладу будуть надані рекомендації щодо призупинення навчально-виховного процесу», – зауважив він.

Заступник глави КМДА додав, що дошкільні навчальні заклади не закриватимуться.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у 19 столичних школах призупинено навчання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: