Голову ЦВК в «Борисполі» зустрінуть слідчі – ЗМІ

Читать на русском
Керівник Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький підписав підозру в скоєнні злочину голові ЦВК Михайлу Охендовському.
Михайло ОхендовськийФото з відкритих джерел

Керівник Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький підписав підозру в скоєнні злочину голові ЦВК Михайлу Охендовському.

Детективи НАБУ планують вручити Охендовському підозру в аеропорту «Бориспіль», пише видання ZN.UA з посиланням на власне джерело, повідомляє «Слово і Діло».

За інформацією видання, глава ЦВК прибуває в аеропорт після 19:00 з Киргизстану після спостереження за виборами і референдумом. Співрозмовник видання розповів, що Охендовського вже викликають на допит в НАБУ в середу на 11 ранку.

«Чорна каса» ПР: САП перевіряє отримання Охендовським майже 17 тисяч доларівСпеціалізована антикорупційна прокуратура перевіряє чотири факти можливого отримання коштів з чорної каси Партії регіонів головою ЦВК Михайлом Охендовським.

У коментарі «Українським новинам» голова ЦВК заявив, що сам запросив детективів НАБУ вручити йому підозру відразу по прильоту в аеропорт.

Нагадаємо, раніше директор НАБУ Артем Ситник повідомив, що зібрано достатньо доказів для оголошення Охендовському підозри в незаконному отриманні грошей з «чорної каси» «Партії регіонів». До цього САП повернула в НАБУ проект підозри стосовно голови ЦВК з вимогою провести економічну експертизу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: