У Міноборони обіцяють вирішити питання з волонтерськими авто в ЗСУ

Читать на русском
У Міністерстві оборони обіцяють до кінця тижня вирішити питання з волонтерськими авто в ЗСУ.
Степан ПолторакФото з відкритих джерел

У Міністерстві оборони обіцяють до кінця тижня вирішити питання з волонтерськими авто в ЗСУ.

Про це повідомив очільник відомства Степан Полторак у коментарі телеканалу «112 Україна», інформує «Слово і Діло».

«Ми точно вирішимо цю проблему. Я спланував цього тижня зустріч із волонтерами з цього приводу разом із військовою службою правопорядку», – зазначив він.

Міністр повідомив, що до кінця тижня це питання буде вирішене, а в четвер він зустрінеться з волонтерами та ВПС, щоб їх послухати.

Народні помічники: портрет українського волонтера«Слово і Діло» вирішило дізнатися, як виглядає український волонтер і хто саме займається благодійністю.

«Ми точно не будемо ні в кого нічого забирати. Ми просто наведемо лад, поставимо на облік, щоб не було зловживань, щоб ми чітко розуміли, скільки машин прибуло, скільки виконують завдань в інтересах ЗСУ. Щоб не давати шахраям, це не стосується волонтерів, які під виглядом допомоги ЗСУ завозили машини», – пообіцяв міністр.

Нагадаємо, раніше волонтер Сергій Листопад повідомив, що військова служба правопорядку вилучатиме всі автомобілі, які були передані волонтерами в зону АТО. За твердженням волонтерів, машини вилучатимуть з 11 грудня за рішенням військової служби правопорядку.

Волонтер Юрій Мисягін заявив про те, що Військова служба правопорядку (ВСП) почала вилучати у військовослужбовців в зоні АТО автомобілі без належних документів. Зокрема, він повідомив про такий випадок у розташуванні 1-го батальйону 54-ї бригади ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: