Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Полторак обіцяє, що волонтерські авто відбирати не будуть

12 грудня 2016 року міністр оборони України Степан Полторак заявив, що волонтерські авто після проведення обліку відбирати не будуть. Нагадаємо, раніше волонтер Сергій Листопад повідомив, що військова служба правопорядку буде вилучати всі автомобілі, які були передані волонтерами в зону АТО.
Виконано
Сказано 12 грудня 2016 р.

Джерело

  • http://112.ua/ato/v-minoborony-obeshhayut-do-konca-nedeli-reshit-vopros-s-volonterskimi-avto-v-vsu-358723.html
  • Лист Міністерства оборони України від 2 лютого 2017 року
  • Лист Міноборони України департаменту інформаційно - організаційної роботи та контролю міністерства оборони України від 3 липня 2017 року
  • Лист Міноборони України департаменту інформаційно - організаційної роботи та контролю міністерства оборони України від 3 липня 2017 року

Результат

Відповідно до листа Міністерства оборони України від 2 лютого 2017 року, військовою службою правопорядку у ЗСУ транспортні засоби отримані у якості благодійної допомоги вилучалися на підставі відповідно наданих повідомлень щодо перебування їх у розшуку, з подальшої передачею їх у підрозділи Національної поліції України.

Відповідно до листа Міністерства оборони України від 3 липня 2017 року, за результатами перевірки волонтерські автомобілі в розшуку не перебувають. Після проведення інвентаризації, було обліковано 1537 одиниць транспортних засобів, отриманих в якості благодійної (волонтерської) допомоги.

ВИСНОВОК: оскільки після інвентаризації транспортні засоби, отримані в якості волонтерської допомоги не вилучались, редакція «Слово і Діло» присвоює обіцянці статус «Виконано».