Ситник заявив, що Онищенко має кілька громадянств

Читать на русском
Народний депутат Олександр Онищенко має кілька громадянств.  Нардеп отримав грецький паспорт на прізвище Anichidis.

Народний депутат Олександр Онищенко має кілька громадянств.

Про це заявив директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник у інтерв'ю «Дзеркалу тижня», передает «Слово і Діло».

Так, відповідаючи на питання щодо того, чи відомо НАБУ, що Онищенко отримав грецький паспорт на прізвище Anichidis, Ситник зазначив, що у нардепа є кілька паспортів.

Ситник розповів, коли в Україні з'явиться антикорупційний судАртем Ситник підкреслює необхідність судової реформи як елемент ефективної боротьби з корупцією, в тому числі створення Антикорупційного суду до кінця 2017 року.

«Ми точно знаємо, що в нього (Олександра Онищенка, - ред.) не один паспорт, але для можливості подальшого успішного затримання й екстрадиції поки що нічого не говоритимемо», - сказав він.

Разом з тим, на запитання журналістів, чи відомо йому нове, грецьке, прізвище Онищенка - Anichidis, Ситник відповів ствердно. «Це прізвище я чув», - сказав Ситник.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура України викликає Онищенка на допит 13 грудня 2016 року за озвученими фактами корупції у вищих ешелонах влади.

Раніше повідомлялося, що причетність екс-глави виборчого штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Пола Манафорта до «чорної бухгалтерії» Партії регіонів не відповідає дійсності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: