Азаров прокоментував знахідки поліції в його київській квартирі

Читать на русском
Екс-міністр Азаров не підтвердив і не спростував належність йому всіх знайдених цінних речей.

Екс-прем'єр-міністр України Микола Азаров прокоментував знайдені в столиці «скарби», зазначивши, що після перегляду фотографій не може підтвердити чи спростувати приналежність всіх тих речей, які були показані.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Я не вважаю себе винним і не збираюся ні перед ким виправдовуватися. Я ні в кого нічого не вкрав. Жоден суд не визнав мене винним у скоєнні будь-яких злочинів ... Так на підставі якого права й закону з квартири, що мені не належить, вилучаються речі, можливо, мої, а, можливо, не мої? Немає жодної причини, з якої я б став відмовлятися від належних мені особистих речей, і я буду через суди домагатися їх повернення, але зараз після перегляду фотографій я не зможу підтвердити або спростувати приналежність всіх тих речей, які були показані», – зазначив він.

Аваков повідомив про виявлення «цікавих» документів у квартирі АзароваМіністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що в квартирі Миколи Азарова знайшли цікаві документи.

За його словами, наприклад, «Портрет дівчини», приписуваний Тропініну, він «бачив уперше в своєму житті».

«Я дійсно збирав книги й у мене в будинку, в якому бували сотні людей, була велика бібліотека з приблизно 5 тисяч томів, з яких близько двох десятків були старі книги з історії реформ Олександра II, Столипіна, Вітте, Коковцова, але для того, щоб сказати, мої вони чи ні, я маю побачити назви книг, а були показані лише обкладинки», – додав Азаров.

Також він зазначив, що «оцінка вартості вилучених речей розрахована виключно на необізнаність громадськості та є брехнею».

Нагадаємо, напередодні в поліції повідомили, що в Києві поліцейські виявили квартиру з речами Азарова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: