Аеропорт «Бориспіль» призупинив обслуговування авіарейсів

Читать на русском
Аеропорт Бориспіль через складні погодні умови призупинив обслуговування авіарейсів на невизначений термін.

Аеропорт «Бориспіль» призупинив обслуговування авіарейсів через складні метеорологічні умови та інтенсивний крижаний дощ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт аеропорту.

«Шановні пасажири, в зв'язку з аномально складними метеорологічними умовами та інтенсивним крижаним дощем тимчасово призупинено обслуговування авіарейсів аеропорту «Бориспіль». Уважно стежте за змінами в розкладі рейсів на нашому онлайн-табло», – йдеться в повідомленні.

Україна оштрафувала авіакомпанії РФ за польоти в КримПісля анексії Криму РФ Україна нарахувала російським авіакомпаніям, які порушували українське законодавство й здійснювали польоти в окупований Крим, 721,236 млн грн штрафів.

Нагадаємо, що аеропорт «Бориспіль» за підсумками третього кварталу 2016 року увійшов до третьої групи європейських аеропортів за класифікацією ACI Europe: аеропорти середнього розміру, які обслуговують щорічно від 5 до 10 млн пасажирів.

Раніше повідомлялося, що за січень-жовтень 2016 року аеропорти України збільшили пасажиропотік на 17,8% – до 10842,2 тис. осіб, у тому числі на міжнародних напрямках на 16,5% – до 9494,8 тис. осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: