Україна оштрафувала авіакомпанії РФ за польоти в Крим

Читать на русском
Після анексії Криму РФ Україна нарахувала російським авіакомпаніям, які порушували українське законодавство й здійснювали польоти в окупований Крим, 721,236 млн грн штрафів.

Україна нарахувала 721,236 мільйона гривень штрафу російським авіакомпаніям, що здійснювали польоти в окупований Крим.

Про це повідомили в Державіаслужбі, передає «Слово і Діло».

Державіаслужба за порушення заборони на польоти в окупований Крим винесла понад 5 тис. постанов.

«Лише після анексії Криму Російською Федерацією Україна нарахувала російським авіакомпаніям, які порушували українське законодавство й здійснювали польоти в окупований Крим, 721,236 мільйона гривень штрафів», – зазначили в Державіаслужбі.

МЗС: Путін може літати в Крим лише з дозволу КиєваМіністерство закордонних справ України висловило протест МЗС РФ через черговий неузгоджений із Києвом візит російського президента Володимира Путіна в окупований Крим.

У відомстві також прокоментували запуск щоденних рейсів російською авіакомпанією «Аерофлот» за маршрутом Сочі-Сімферополь, заявивши, що проти компанії відкрито понад тисячу судових справ для стягнення штрафів.

Зазначається, що на цю мить російські авіакомпанії не заплатили жодного штрафу.

Як відомо, національний авіаперевізник Росії компанія «Аерофлот» із 20 січня 2017 року відкриє щоденні рейси за маршрутом Сочі-Сімферополь.

Раніше повідомлялося, що Україна запровадила санкції проти останньої великої авіакомпанії Росії.

Нагадаємо, влада Білорусі висловили протест у зв'язку з вимогою Києва повернути літак «Київ-Мінськ» авіакомпанії «Бєлавіа» до аеропорту вильоту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: