У «Нафтогазі» назвали дату тристоронніх газових переговорів у Брюсселі

Читать на русском
9 грудня в Брюсселі пройдуть тристоронні газові переговори. Раніше повідомлялося, що дата буде визначатися з урахуванням графіків учасників переговорів.

У компанії «Нафтогаз України» заявили, що готові до тристоронніх газових переговорів за участю Єврокомісії та представників «Газпрому», які пройдуть 9 грудня в Брюсселі.

Про це йдеться в повідомленні «Нафтогазу» в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Підтверджуємо готовність української сторони провести тристоронню зустріч у Брюсселі в п'ятницю, 9 грудня», – йдеться в повідомленні.

«Нафтогаз» відмовив «Укртрансгазу» в модернізації через ризик реалізації «Турецького потоку»Правління НАК «Нафтогаз України» не погодило закупівлю ПАТ «Укртрансгаз» обладнання та оплату робіт у ПАТ «Сумське машинобудівне науково-виробниче об'єднання» для реконструкції компресорних станцій «Ананьїв», «Задніпровська» та «Південнобузька» на суму понад 4 млрд грн.

Віце-президент Єврокомісії Марош Шефчович повідомив, що тристоронні переговори можуть відбутися найближчими днями в Брюсселі.

У НАК «Нафтогаз України» заявили, що підтримують пропозицію про організацію тристоронньої газової зустрічі.

Раніше повідомлялося, що в Стокгольмі завершилися слухання за позовом НАК «Нафтогаз України» до російського «Газпрому» щодо контракту на закупівлю газу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: