Стало відомо, скільки незаконних рекламних конструкцій демонтують у столиці

Читать на русском
В департаменті містобудування та архітектури КМДА розпорядилися демонтувати всі незаконні об'єкти.

У Києві демонтують 13 тисяч незаконних рекламних конструкцій.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала начальник відділу реклами Департаменту містобудування та архітектури КМДА Наталія Гончарова, передає «Слово і Діло».

«Невеликим таким наказом на демонтаж ставимо крапку в долі всіх незаконних конструкцій. Всіх. Без винятку (станом на сьогодні). Більше 13 000 об'єктів чекають, що їх власники відповідально поставляться до своєї власності і обов'язково їх оформлять. А поки, візую кожну сторінку цього «життєпису» незаконної київської реклами», - написала вона.

У Києві працюють 32 фальшивих обмінних пункти валют – НБУНаціональний банк України виявив 32 пункти обміну валюти, які розгорнули незаконну діяльність у Києві.

Як повідомлялося раніше, за листопад у Києві демонтували 451 незаконних рекламних носіїв, з яких 175 прибрали їх власники.

Нагадаємо, в кінці вересня у Києві затвердили положення нового Порядку розміщення вивісок. В документі чітко прописані особливості та строки реєстрації вивісок, порядок їх розміщення, вимоги до місця розташування, демонтаж самовільно розміщених конструкцій та відповідальність за їх незадовільний зовнішній вигляд.

Також Порядок передбачає критерії щодо розмірів, матеріалів, техніки, стилістики та інформаційного наповнення вивісок.

Раніше повідомлялося, що у вагонах київського метро стало на 50% менше реклами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: