Названі дві компанії. щопретендують на купівлю ОПЗ – ЗМІ

Читать на русском
Попередній конкурс з продажу ОПЗ провалився – жодна компанія не подала заявку для участі в ньому.

IBE Trade Corp з США і Amjad Investments з ОАЕ претендують на купівлю ПАТ «Одеський припортовий завод».

Про це повідомляється в газеті «Відомості національної комісії по цінним паперам та фінансовим ринкам», передає «Слово і Діло».

IBE Trade належить Олександру Ровту, займається виробництвом і торгівлею добривами. Головний офіс компанії розташований в Нью-Йорку, представництва знаходяться в Будапешті, Москві, Києві, Одесі та Ужгороді. За даними IBE Trade, вона володіє виробничими потужностями в Росії та Україні.

Коломойський і Хомутиннік спробують купити ОПЗПрАТ Укрнафтобуріння, яка належить Ігорю Коломойському і Віталію Хомутинніку, має намір узяти участь у конкурсі на приватизацію Одеського припортового заводу.

Amjad Investments з головним офісом в Дубаї займається інвестиційною діяльністю.

Нагадаємо, попередній конкурс з продажу ОПЗ провалився: жодна компанія не подала заявку для участі в ньому.

31 жовтня Фонд державного майна України вдруге оголосив про проведення конкурсу.

19 серпня стало відомо, що стартова ціна Одеського припортового заводу на новому приватизаційному конкурсі з його продажу буде істотно знижена, що дозволить залучити додаткових учасників. 31 серпня Кабмін схвалив зниження стартової ціни ОПЗ. А вже в жовтні Кабмін затвердив нову ціну ОПЗ - 5,160 млрд грн.

Нагадаємо, що аукціон із продажу українських гідроелектростанцій викликав конкуренцію інвесторів, діалог ведеться й щодо приватизації Одеського припортового заводу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: