На приватизацію ОПЗ вишикувалася черга інвесторів – Білоус

Читать на русском
У Фонді державного майна розповіли про підготовку до приватизації Одеського припортового заводу.
Ігор Білоус

Аукціон із продажу українських гідроелектростанцій викликав конкуренцію інвесторів, діалог ведеться й щодо приватизації Одеського припортового заводу.

Про це в ефірі «5 каналу» розповів керівник Фонду державного майна України Ігор Білоус, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Вчора (22 листопада – Ред.) в нас був дуже хороший аукціон із продажу Миколаївської гідроелектростанції Мигіївської. Фактично, були рекордні показники: виставивши за 10 мільйонів гривень, змогли досягти ціни в 52,5 мільйона гривень за цей об'єкт. Була велика конкуренція, 16 інвесторів боролися за нього. Завтра ми виставляємо ще одну станцію, а наступного тижня буде ще один такий конкурс», – заявив глава ФДМ.

За його словами, проведення аукціону з приватизації ОПЗ заплановане на 14 грудня. При цьому потенційним учасникам потрібно подати необхідні документи до 6 грудня.

«Зараз діалог ведеться із 6-7 учасниками, деякі сидять в окопах, деякі останнє рішення ухвалюють, деякі відмовляться – це не той процес, який ми можемо прогнозувати», – додав Білоус.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в аукціоні з приватизації ОПЗ можуть позмагатися дніпровський олігарх Ігор Коломойський і народний депутат Віталій Хомутиннік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: