В топ-менеджера компанії Новинського проводять обшуки

Читать на русском
Співробітники військової прокуратури проводять обшуки в будинку одного з керівників компанії Смарт-холдинг, який в даний момент перебуває в закордонному відрядженні.
Фото: Facebook

Співробітники військової прокуратури проводять обшуки в будинку одного з керівників компанії «Смарт-холдинг», який в даний момент перебуває в закордонному відрядженні.

Про це повідомляє прес-служба компанії в Facebook, пише «Слово і Діло».

За даними «Смарт-холдинг», адвоката топ-менеджера не пропускають до місця проведення слідчих дій. Водночас, слідчі пред'явили постанову суду на обшук будинку іншої людини на прізвище Дробот, який не є співробітником компанії, а проживає з ним в одному і тому ж кортеджному містечку.

У ГПУ повідомили, що Новинському загрожує до 5 років ув'язненняГенпрокуратура звинувачує нардепа від Опозиційного блоку Вадима Новинського за трьома статтями. Йому загрожує до 5 років в'язниці.

«Ми розглядаємо ці незаконні дії, які грубо порушують права нашого співробітника, а також наносять шкоду діловій репутації компанії, як тиск на бенефіціара «Смарт-холдингу» і одного з лідерів «Опозиційного блоку» Вадима Новинського напередодні засідання Регламентного комітету, який розглядає подання ГПУ про зняття з нього депутатської недоторканності. Підприємства і офіси компанії неодноразово піддавалися незаконним обшукам під надуманими приводами», – йдеться в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, раніше, 24 вересня, співробітники СБУ провели обшуки в центральному офісі компанії «Смарт-Холдинг» Новинського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: