Онищенко розповів про свій компромат на Президента

Читать на русском
Народний депутат Олександр Онищенко розповів, який компромат у нього є на Петра Порошенка.
Олександр Онищенко

Олександр Онищенко розповів, що компромат на Президента України Петра Порошенка складається з доказів підкупу парламентаріїв, рейдерства, корупційних переговорів з бізнесменами.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Gazeta.ua.

«Це голосування, рейдерство, переговори з певними бізнесменами по ряду питань, скільки грошей вони йому повинні. Це досить великі суми - близько 300 мільйонів доларів. У нього практично на всіх депутатів порушено кримінальні справи, він підвісив їх на гачок. Це манера його спілкування в політиці», - зазначив він.

Крім того, Онищенко вжив усіх заходів з фіксування корупційних справ українського глави і записи всіх переговорів з його представниками після відбуття в Лондон.

«Знаючи Порошенка, людину, яка всіх «розводить» і обманює, я встиг перестрахуватися. Тому коли до мене приїхали в Лондон для переговорів, я доповів британським спецслужбам, які все зафіксували», - розповів Онищенко.

Онищенко також заявив, що ці дані зібрані за два роки його перебування в команді Порошенка, і додав, що передав компромат на Президента Сполученим Штатам Америки.

Нагадаємо, народного депутата Олександра Онищенка чекають в Україні з «розпростертими обіймами» правоохоронні органи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: