Експерт про компромат Онищенка на Порошенка: питання в тому, хто дав йому втекти

Читать на русском
Володимир Цибулькополітолог

Політолог Володимир Цибулько вважає позицію Онищенка абсолютно передбачуваною. Але головна проблема, на його думку, не в заявах, а в тому, що злодію дали втекти.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Про що може говорити людина, чиї злочинні дії відомі всій країні? Про те, що країною правлять ще більші злодії, ніж він сам», – наголосив політолог.

На його переконання, в цьому сенсі Онищенко більш ніж передбачуваний.

«Через кого можна оприлюднити повідомлення про те, що країною правлять злодії більші, ніж Онищенко? Правильно – через майданчик, що обслуговує інтереси агресора. А коли агресор і злодій обєднують зусилля проти чинної влади, то яку вони мету переслідують? Правильно – після таких випадів виникає головна претензія до влади: хто дав йому втекти й чому справа Онищенка ще не в суді?», – розмірковує політолог.

Зняття недоторканності з Онищенка: як голосували народні обранці?Хто з народних депутатів підтримав усі три постанови щодо арешту та затримання нардепа Онищенка.

Експерт Центру політико-правових реформ Олександр Банчук раніше застерігав, що зі справою Онищенка в ГПУ від самого початку тягнули час, що дозволяло продати всі активи, а в результаті потім було складно щось довести.

Як відомо, Олександр Онищенко підозрюється в отриманні паспорта РФ та співпраці зі спецслужбами для дестабілізації ситуації в Україні.

Додамо, що СБУ порушила проти нього провадження за статтею 111 Кримінального кодексу (державна зрада). Сьогодні підозрюваний заявив, що передав компромат на Петра Порошенка спецслужбам США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: