Сьогодні в ефірі «Права на владу» обговорять допит Януковича

Читать на русском
Сьогодні о 23:00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу Право на владу на телеканалі 1+1 гості та експерти обговорять допит Януковича та покарання винних у розстрілах на Майдані.

Сьогодні, 1 грудня, в 23:00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1» гості та експерти обговорять допит Віктора Януковича та покарання винних у розстрілах на Майдані.

Через три роки після початку Революції Гідності президент-утікач виступає в суді лише як свідок. Хто віддавав злочинні накази стріляти по майданівцях – не з’ясовано, а політики, що закликали до сепаратизму, досі на волі.

Межигір'я, яке я орендував чи не орендував: топ-цитати Януковича з допиту«Слово і Дело» зібрало топ-цитат екс-президента України Віктора Януковича з його допити у відеоконференції.

Сьогодні в студії «Права на владу» генпрокурор Юрій Луценко розповідатиме, чому так сталося.

Також генпрокурор та експерти програми спробують відповісти на такі запитання: хто стріляв по активістах на Майдані, коли Янукович опиниться на лаві підсудних, скільки сепаратисти гулятимуть на волі та чому проголошена боротьба з корупцією не заважає розкрадати країну?

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: