Комітет визначився з кандидатурами на посади очільників трьох держпідприємств

Читать на русском
Комітет із призначень відібрав екс-заступника міністра транспорту Павла Рябікіна на посаду очільника аеропорту Бориспіль.
Степан Кубів

Урядовий комітет із призначень відібрав на посаду генерального директора державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» колишнього заступника міністра транспорту Павла Рябікіна.

Конкурс завершився 1 грудня, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

У повідомленні наголошується, що Павло Рябікін має 29 років професійного стажу, зокрема в авіакомпанії «Експрес Авіа», ТОВ «РК Партнери», ТОВ «РОЦ «Зелений порт». Також він був депутатом третього скликання, а у 2005-2006 роках обіймав посаду заступника міністра транспорту та зв'язку. З 2014 року працює в Київській міській державній адміністрації, займаючись питаннями інфраструктури та транспортного будівництва.

«Наприкінці листопада в парламенті я публічно пообіцяв, що до 2 грудня ми завершимо проведення прозорих конкурсів і ці підприємства отримають нових керівників. Перед ними (керівниками – Ред.) стоять важливі завдання – налагодити ефективну роботу держпідприємств. Переконаний, що для цього є всі необхідні передумови», – заявив перший віце-прем'єр-міністр Степан Кубів.

Також у результаті конкурсу були відібрані ще двоє людей на посади керівників «Маріупольського МТП» та «Укрхімтрансаміаку» – Олександр Олійник і Павло Шебест.

Нагадаємо, раніше Кубів пообіцяв, що найближчим часом у «Маріупольському МТП», аеропорту «Бориспіль» та «Укрхімтрансаміаку» буде оголошений конкурс на посади керівників.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: