«Правий сектор» прийде до суду на відеодопит Януковича

Читать на русском
У понеділок, 28 листопада, відбудеться відеодопит екс-президента України Віктора Януковича в якості свідка в справі Майдану.
Фото: visnuk.in.ua

У понеділок, 28 листопада, відбудеться відеодопит екс-президента України Віктора Януковича в якості свідка в справі Майдану.

«Правий сектор» заявив про свою обов'язкову присутність у залі суду, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Громадське».

За словами Володимира Загазея, представника київського «Правого сектора», вони обов'язково будуть присутні сьогодні в Святошинському суді на відеодопиті Януковича.

Він також заявив, що Янукович має бути підозрюваним у справі Майдану, а не свідком.

Янукович розповів, що думає про своє повернення в УкраїнуПобіжний екс-президент України Віктор Янукович запевняє, що не жадає політичного реваншу..

«Позиція «Правого сектора» з приводу цього великого «шоу» проста. Янукович має бути підозрюваним у цій справі, а не свідком. Це ломка основ юриспруденції. Щодо допиту в нас буде одна вимога: щоб у залі були родичі Небесної Сотні. Ми будемо забезпечувати те, щоб вони також поставили запитання й брали участь у справі», – розповів Загазей.

Він додав, що в разі, «якщо родичів не пускатимуть до суду, то «Правий сектор» вимагатиме їхньої присутності».

Нагадаємо, 25 листопада в результаті блокування членами «Правого сектору» доправлення обвинувачуваних колишніх «беркутівців» до суду, на якому мав давати свідчення Віктор Янукович, засідання було закрите.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: