Два роки роботи Ради: що з обіцяного депутати виконали за останній рік?

Читать на русском

27 листопада 2014 року розпочався термін дії повноважень депутатів VIII скликання Верховної Ради України. За цей час «Слово і Діло» встигло зафіксувати тисячі обіцянок парламентарів, чимало з них – протягом останнього року. В неділю український парламент відзначив уже другу річницю роботи чинного скликання, тож портал вирішив підбити традиційні підсумки останніх 12 місяців роботи нардепів.

Зокрема, серед найважливіших виконаних обіцянок членів парламенту протягом останнього року слід відзначити обіцяне Андрієм Парубієм ухвалення в другому читанні судової реформи, голосування «Народного фронту» за погоджений з ЄС варіант закону про електронні декларації, що обіцяв Максим Бурбак, та заявлена Олегом Березюком відмова «Самопомочі» від участі в переформатуванні коаліції.

Що ж до головних провалених обіцянок, то серед них вирізняються такі: не оприлюднений Парубієм поіменний список членів коаліції та не винесене ним же на голосування питання про призначення нових членів Центрвиборчкому, а також відставка Арсена Авакова, що так і не відбулася з подачі Сергія Капліна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: