Посадовці військового концерну вимагали 900 тисяч доларів за оренду на «7 кілометрі»

Читать на русском

В Одесі двоє посадових осіб військового концерну вимагали 900 тисяч доларів від одеських підприємців за продовження оренди торгових майданчиків на 7 кілометрі.
Фото: ssu.gov.ua

В Одесі затримано двох посадовців військового концерну, які вимагали 900 тисяч доларів з одеських підприємців за продовження оренди торгівельних майданчиків, які розташовані на землях Міністерства оборони на одному з найбільших одеських ринків – «7 кілометрі».

Про це повідомили у прес-центрі СБУ, інформує «Слово і Діло».

Янукович щомісяця заробляє на «7-му кілометрі» 800 тисяч доларів – СаакашвіліОдеський ринок 7-й кілометр приносить оточенню екс-президента України Віктора Януковича 800 тисяч доларів на місяць.

Посадовці «оцінили» за переоформлення договорів оренди торгівельних майданчиків для 45 комерсантів у 20 тисяч доларів за кожну «точку».

«У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 4 ст. 368 КК України, співробітники спецслужби спільно з військовою прокуратурою затримали хабарників у одному з одеських ресторанів під час отримання від підприємців 75 тисяч доларів. Під час обшуків за місцем проживання посадовців оперативники СБУ виявили 120 тисяч доларів. Обшуки також відбуваються в інших осіб, які підозрюються в участі у корупційній схемі», – зазначили в СБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: