Українці запустили стартап з виробництва кобур для телефону

Читать на русском
Одесити запустили на платформі Kickstarter стартап з виробництва кобур для мобільних телефонів.

Одеська команда AGE запустила на платформі Kickstarter стартап з виробництва кобур Phonster X для мобільних телефонів. Необхідні для виробництва п'ять тисяч доларів зібрали всього за п'ять годин.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Новое время».

За добу проект зібрав вже 32 тисячі доларів, в шість разів більше необхідної суми.

«Початкова ідея запуску на Kickstarter народилася з плану виходу на західні ринки, так як краудфандінг на той час вже став інноваційно-модним і ефективним способом реалізації цього завдання», - розповідає СЕО проекту Phonster X Макс Гера.

Це вже четвертий проект одеситів, який зібрав необхідну суму на сервісі Kickstarter. На підготовку до краудфандінгом останньої кобури для смартфона, яка кріпиться на ременях навколо торсу, у AGE пішло близько восьми місяців. Основну частину часу зайняли розробки прототипів і фінального дизайну.

«Нам вдалося побудувати чудові стосунки з Бекер минулого проекту, тому велика частина інновацій, введених нами в другій версії продукту, була узгоджена з ними і створена завдяки їхнім рекомендаціям. Завдяки такій стратегії із загального числа Бекер на даний момент 55% тих, хто вже робили замовлення», - говорить Гера.

Основні ринки для Phonster X: США, Канада, Австралія, Малайзія, Франція, Великобританія і Японія. США займає перше місце завдяки кількості жителів, до того ж Kickstarter для них - локальний продукт.

Нагадаємо, Європейський Союз виділить 400 мільйонів євро для створення венчурного фонду з підтримки європейських стартапів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: