В Україні в два етапи підвищать тарифи на телефонний зв'язок

Читать на русском
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, ухвалила рішення про збільшення тарифів місцевого телефонного зв'язку.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, ухвалила рішення про збільшення тарифів місцевого телефонного зв'язку.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Комісії, передає «Слово і Діло».

Також повідомляється, що рішення ще має пройти узгодження в представників профспілок і роботодавців.

«У схваленому Комісією рішенні зміна тарифів визначена в два етапи: до 31 грудня 2016 року передбачене підвищення в середньому на 10,6% для населення та бюджетних установ, а з 1 січня 2017 року – для бюджетних установ на 21,2%», – йдеться в повідомленні.

Кабмін запустив сайт про субсидії та комунальні тарифиУряд України запустив сайт, на якому можна дізнатися інформацію про розмір тарифів та їх динаміку, порядок оформлення субсидій, а також відповіді на інші питання, які пов'язані з комунальними послугами

Раніше повідомлялося, що «Укртелеком» надав Національній комісії з питань регулювання зв'язку та інформатизації обґрунтування підвищення тарифів на фіксований телефонний зв'язок.

В основі пропозицій оператора – узгодження тарифів зі зростанням собівартості послуг і необхідність підвищення тарифів на послуги місцевого телефонного зв'язку установам, що фінансуються за рахунок Бюджету.

Ця категорія отримує послуги за тарифом на 43,2% нижчим, ніж в інших юридичних осіб.

Нагадаємо, що з 1 січня 2017 року ставка інтерконекту знизиться з 0,23 грн до 0,15 грн за хвилину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: