ФДМ вдалося продати Костянтинівську ГЕС за суму, що в чотири рази перевищує стартову

Читать на русском
Фонд державного майна України продав на аукціоні столичній компанії Альтген Костянтинівську гідроелектростанцію за 64 млн грн.

Фонд державного майна України (ФДМУ) на аукціоні продав столичній компанії «Альтген» Костянтинівську гідроелектростанцію (Миколаївська обл.) за 64 млн грн, що в 4,6 раза більше за стартову ціну об'єкта.

Про це повідомила прес-служба Фонду, передає «Слово і Діло».

«ГЕС була продана за 64 мільйони гривень компанії «Альтген». Це товариство входить до складу групи компаній, яка з 2012 року займається виробництвом електроенергії, має чотири ГЕС у Хмельницькій області й зараз будує ще три ГЕС у Хмельницькій і Тернопільській областях», – йдеться в повідомленні.

На участь в аукціоні подали заявки 17 інвесторів. Одна компанія не була допущена через відмову виконати фіксовані інвестиційні та організаційні умови, визначені ФДМУ.

Петренко розповів, скільки коштів Кабмін отримав від продажу арештованого майнаУ Міністерстві юстиції України назвали суму коштів, яку вдалося отримати в результаті продажу арештованого майна.

У Фонді зазначили, що фактична стартова ціна після розкриття пропозицій інвесторів склала 40 млн грн.

Як повідомлялося раніше, аукціон із продажу українських гідроелектростанцій викликав конкуренцію серед інвесторів, діалог ведеться й щодо приватизації Одеського припортового заводу.

В уряді також погодили продаж одним пакетом 71% акцій ПАТ «Черкасиобленерго».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: