Росія знову привезла бойовикам 40 вантажівок «гуманітарки»

Читать на русском
Колона МНС Росії з так званою гуманітарною допомогою для Донбасу в 58-ме незаконно перетнула українсько-російський кордон.
Фото з відкритих джерел

Колона МНС Росії з так званою гуманітарною допомогою для Донбасу в 58-ме незаконно перетнула українсько-російський кордон.

У МНС РФ повідомили, що вантаж пройшов митне оформлення «в суворій відповідності до міжнародного законодавства», інформує «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, після цього в Донецьку та Луганську області продовжили рух понад 40 автомобілів із вантажем загальною масою понад 400 тонн. Основна маса вантажу – «продукти харчування, медикаменти та предмети першої необхідності».

Штайнмаєр закликає до проведення нової зустрічі щодо ДонбасуГолова МЗС Німеччини констатував погіршення ситуації на сході України й наполягає на новій зустрічі щодо Донбасу.

За даними МНС, одна з частин колони прибула для «оформлення» на пункт пропуску «Донецьк», друга – на «Матвеєв Курган».

«Усі заходи на пунктах пропуску здійснювалися в присутності представників митної та прикордонної служб України. Автомобілі МНС Росії заїжджали на контрольно-пропускний пункт з відкритим заднім пологом кузова. Перевірки зазнала не лише техніка, але й супровідні документи на гуманітарний вантаж», – заявили в МНС РФ.

Нагадаємо, в зоні АТО протягом минулої доби терористи 48 разів обстріляли українські позиції.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: