Трамп назвав плани на перші 100 днів президентства

Читать на русском
Дональд Трамп розповів, чим буде займатися протягом перших 100 днів свого терміну на посаді президента США.
Дональд Трамп

Обраний президент США Дональд Трамп в відеозверненні розповів, чим буде займатися протягом перших 100 днів свого терміну на посаді глави держави.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Кореспондент».

За словами Трампа, реалізація реформ, в основі яких лежить принцип «Америка на першому місці», допоможе «знову зробити країну великою» і «відродити середній клас».   Політик підтвердив, що має намір домогтися виходу країни з угоди про транстихоокеанське партнерство (ТТП). Замість цього, він планує вести переговори «про чесні двосторонні торгові угоди, які повернуть робочі місця і виробництво назад в Америку».

Хто ви – республіканець чи демократ? (тест)Вашій увазі пропонується тест від Слова і Діла, який допоможе визначити ближчого для Вас кандидата в президенти США.

Обраний президент скасує обмеження на виробництво вуглеводнів, включаючи шельфові родовища.

«Я відміню обмеження, що вбивають робочі місця, в області виробництва енергії в Америці, включаючи енергоресурси на шельфі і вугілля, створивши мільйони високооплачуваних робочих місць. Це те, чого ми хочемо, те, чого ми чекаємо», - заявив він. Трамп планує доручити міністерству оборони країни розробити план по захисту життєво важливої ​​інфраструктури від кібератак та інших загроз.

Крім того, він повідомив, що вимагатиме розслідування всіх візових порушень з боку мігрантів в країні.   «Я дам вказівку міністерству праці розслідувати всі порушення візових програм, які підривають (положення) американських працівників», - зазначив Трамп.   Політик поінформував, що введе для офіційних осіб п'ятирічну заборону на лобізм в США і довічний - на лобізм від імені іноземних урядів.

Нагадаємо, Дональд Трамп провів в Нью-Йорку першу особисту зустріч з чинним іноземним лідером - прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: