У Порошенка почали налагоджувати відносини з командою Трампа

Читать на русском
Україна працює над налагодженням контактів із членами майбутньої команди 45-го президента США Дональда Трампа.

Україна працює над налагодженням контактів із членами майбутньої команди новообраного президента США Дональда Трампа.

Про це заявив заступник глави Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв в інтерв'ю виданню «РБК-Україна», передає «Слово і Діло».

За його словами, робота в цьому напрямку проводиться достатньо поглиблено.

Трамп назвав плани на перші 100 днів президентстваДональд Трамп розповів, чим буде займатися протягом перших 100 днів свого терміну на посаді президента США.

«Україна працює над налагодженням контактів із членами майбутньої команди Трампа, з членами Конгресу та з аналітиками, які готували матеріали для штабу Трампа», – наголосив Єлісєєв.

Він зазначив, що наразі Президент Петро Порошенко проводить консультації зі світовими лідерами щодо того, як краще вибудовувати відносини з новою американською адміністрацією. Єлісєєв додав, що Порошенко був одним із перших, кому вирішив зателефонувати мільярдер після перемоги на виборах.

«Наголошую, що відбулася перша, дуже тепла й щира телефонна розмова з Дональдом Трампом, яка тривала близько 15 хвилин. До речі, під час телефонної розмови йшлося, зокрема, й про можливий візит президента України до США на початку наступного року», – підсумував Єлісєєв.

Нагадаємо, що Президент України Петро Порошенко ввечері 15 листопада провів телефонну розмову з президентом США Дональдом Трампом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: