У МВС прокоментували інформацію щодо затримання Царьова

Читать на русском
Радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко прокоментував інформацію про можливе затримання екс-нардепа Олега Царьова у Молдові.

Екс-нардепа від «Партії регіонів» Олега Царьова чекає українське правосуддя.

Про це заявив радник міністра МВС Іван Варченко, пише «5 канал», передає «Слово і Діло».

«Навіть якщо Царьова в Молдові не затримали, то його чекає український суд... Варіант, якщо затримали покидька, на руках якого кров українців – ми маємо аналогічну ситуацію з Каськівим в Панамі. Процедура може бути досить тривала, вона пов'язана з интерполовскими нормами та нормами національного законодавства тієї країни, на території якої затримано особу, що перебуває в розшуку Інтерполу», – зазначив Варченко.

«Згідно з процедурою, визначається, чи підлягає це особа покаранню за національним законодавством і у разі, якщо законодавство збігається з законодавством тієї країни, вимагає екстрадиції, то зазначена особа передається», – додав він.

Нагадаємо, що інформацію про можливе затримання Царьова в Молдові оприлюднив блогер і голова Союзу придністровців України Олег Хвощевский на своїй сторінці в Facebook.

Раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура України направила до суду обвинувальний акт у справі колишнього «регіонала» Олега Царьова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: