Губернаторство Саакашвілі в цифрах і фактах

Читать на русском

14 обіцянок із 34 – такий показник виконання обіцянок на посаді голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі, що сьогодні заявив про свою відставку. Стільки ж зобов’язань чиновника наразі мають статус «у процесі виконання» і невдовзі будуть закриті за результатами перевірки. Ще про 6 його обіцянок можна з упевненістю сказати, що вони провалені.

Такі результати моніторингу роботи головного чиновника Одещини, проведеного «Словом і Ділом». Серед найважливіших виконаних обіцянок Саакашвілі можна виділити такі: створення центру адмінпослуг в Одесі, проведення прийому в кабінеті на трасі Одеса-Рені до фінансування проекту ремонту дороги, допомога в облаштуванні блок-посту для підрозділу «Шторм» неподалік Маріуполя. До найважливіших зобов’язань, які так і не виконав одеський губернатор, належать його заяви про відкритий конкурс на посаду голови обласної митниці, запуск із 1 березня електронної митниці, відкриття нового терміналу аеропорту.

Більше подробиць – в інфографіці «Слова і Діла».

Додамо, що в рейтингу відповідальності глав обласних державних адміністрацій Міхеіл Саакашвілі на цю мить посідає 11 місце.

Також сьогодні стало відомо про відставку голови Одеського обласного управління поліції Гіоргі Лорткіпанідзе.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: