Революція Гідності три роки потому: політики й експерти розкажуть про виконання обіцянок Майдану

Читать на русском
В річницю Революції Гідності українські політики-учасники подій на Євромайдані разом із політичними експертами й аналітиками Слова і Діла проаналізують стан виконання обіцянок, озвучених 3 роки тому.

Сьогодні, в п’ятницю, 18 листопада, о 13:00 у прес-центрі інформагентства УНІАН, відбудеться круглий стіл за участі народних депутатів-учасників революційних подій 2013-2014 років, політичних експертів та аналітиків «Слова і Діла» на тему «Обіцянки Євромайдану».

Участь у заході візьмуть: народні депутати Ольга Богомолець, Володимир Парасюк, Борислав Береза, завідувач відділу Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента Володимир Горковенко, директор енергетичних програм Центру світової економіки й міжнародних відносин НАНУ Валентин Землянський, політологи Андрій Єрмолаєв, Петро Олещук, політичний експерт Валентин Гладких.

Як і для чого «Слово і Діло» cкладає рейтинги відповідальності?Політолог Валентин Гладких розповів про особливості моніторингу відповідальності українських політиків порталом «Слово і Діло».

Учасники дискусії обговорять найважливіші обіцянки часів Революції Гідності, головні провали та досягнення української влади в їх реалізації.

Час та місце проведення: 13:00, м. Київ, вул. Хрещатик, 4, прес-центр ІА УНІАН, деталі за телефоном: (067) 472-73-07.

Самостійно ознайомитися з тим, як виконують обіцянки представники вітчизняного політикуму, можна на сайті «Слова і Діла» в розділах «Президент і Адміністрація», «Верховна Рада», «Кабінет міністрів», «Голови обладміністрацій», «Мери міст».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: