Парубій звинуватив «зовнішні сили» в спробі дестабілізувати ситуацію у ВР

Читать на русском
Спроби дестабілізувати ситуацію у Верховній Раді України не мали ніякого успіху. Про це заявив глава парламенту Андрій Парубій.
Андрій ПарубійФото з відкритих джерел

Спроби дестабілізувати ситуацію у Верховній Раді України не мали ніякого успіху.

Про це в інтерв'ю телеканалу «Рада» заявив глава парламенту Андрій Парубій, повідомляє «Слово і Діло».

Він підкреслив, що «ті сили, які думали, що вони зможуть зробити в парламенті майданчик для боксерських боїв, для дестабілізації, зазнали повної поразки».

За його словами, сценарії по дестабілізації «були закинуті ззовні, і вони не до кінця розуміють і відчувають високий рівень відповідальності депутатів Верховної Ради України».

Протестують усі: експерти оцінили мітинги в КиєвіПолітичні експерти проаналізували протестні настрої в суспільстві та проведення масових мітингів у столиці.

Спікер зазначив, що в найбільш напружені моменти парламент «може об'єднуватися для проведення реформ, протидії зовнішнім сценаріями».

«Парламент працював у злагодженому ритмі, був не менш ефективним, ніж в усі інші парламентські тижні, і будь-які спроби дестабілізувати ситуацію не мали ніякого успіху», – резюмував Парубій.

Нагадаємо, сьогодні генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що Росія хоче провести на території України ряд терористичних актів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: