У КМДА розповіли, на яку кількість туристів розраховують наступного року

Читать на русском
У Київській міській державній адміністрації розповіли, яку кількість іноземних гостей столиця планує прийняти в 2017 році.
Фото: visittoukraine.com

Очікується, що наступного року лише на пісенний конкурс «Євробачення» до Києва приїдуть близько 20 тисяч туристів.

Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олексій Резніков, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Усього ж кількість туристів, що протягом 2017 року відвідають українську столицю, оцінюють в 1,3 мільйона.

«Ми очікуємо наступного року близько 1,3 мільйона туристів», – зазначив Резніков під час брифінгу у вівторок.

Працівники НТКУ отримають премії в 150 тисяч гривень за «Євробачення-2017»Уряд дозволив Національній телекомпанії України преміювати працівників, що беруть участь у підготовці конкурсу Євробачення-2017, у розмірі 150 тисяч гривень на місяць.

Чиновник поінформував журналістів про хід підготовки до проведення заходу. Цього тижня, за його словами, планується виїзд керівництва міста на основні локації проведення «Євробачення», а на його кінець заплановане засідання міського оргкомітету з підготовки до конкурсу.

Резніков підкреслив, що влада столиці відмовилася від офіційної частини відкриття «Євробачення» на території Софії Київської. «Жодних подій та офіційних заходів «Євробачення-2017» на території Софійської площі не буде», – підкреслив він, додавши, що урочисте відкриття конкурсу може відбутися поблизу Маріїнського палацу, а так зване «євромістечко» планують створити на Хрещатику (на відрізку між вулицями Богдана Хмельницького та Городецького).

Нагадаємо, місцем проведення «Євробачення-2017» визначений Міжнародний виставковий центр на Лівому березі. Бажання направити на конкурс свого представника вже підтвердила й Росія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: