Внаслідок зіткнення на трасі Бердичів-Житомир постраждали понад 15 людей

Читать на русском
На трасі в Житомирській області вантажний автомобіль ДАФ зіткнувся з рейсовим автобусом Еталон сполученням Бердичів-Житомир. У результаті аварії одна людина загинула, а 14 – постраждали.

Сьогодні, 16 листопада, близько 7:50 на 16-му кілометрі автодороги Житомир–Могилів-Подільський сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля та рейсового автобуса, який здійснював перевезення пасажирів із Бердичева до Житомира.

Про це повідомляють у ГУ Нацполіції Житомирської області, передає «Слово і Діло».

Станом на 9:30 до медичних закладів каретами «швидкої допомоги» госпіталізовано 15 людей – водія та пасажирів рейсового автобуса. Наразі стало відомо, що водій автобуса помер у лікарні.

Медики борються за життя ще одного з пасажирів, який у момент ДТП знаходився найближче до водія. Зараз він у реанімації з тяжкими травмами. Триває огляд і визначення стану потерпілих.

ДТП: основні причини та наслідки автокатастроф в УкраїніДорожньо-транспортні пригоди в Україні лише за перше півріччя 2016 року стали причиною смерті майже 1,5 тисячі людей.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

За попередньою інформацією, водій вантажівки ДАФ, 34-річний житель Кам'янського, в умовах ожеледиці не впорався з керуванням, внаслідок чого великогабаритну фуру винесло на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення з пасажирським автобусом. У фурі, яка їхала з Харкова й рухалася у напрямку Бердичева, перебували водій та його напарник. Обидва внаслідок ДТП не постраждали.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває з’ясування всіх обставин.

Нагадаємо, у вересні вантажівка збила групу велосипедистів Броварського вищого училища фізичної культури в Київській області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: