Найєм про своє виключення з міжнародних делегацій: це дрібна помста Порошенка

Читать на русском
Народний депутат України від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм пояснив, хто й навіщо вирішив усунути його від участі в міжнародних делегаціях.

Народний депутат України від «Блоку Петра Порошенка» Мустафа Найєм вважає, що рішення виключити його та інших колег зі складу міжнародних делегацій було ухвалено виключно АП.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Це прихід Адміністрації Президента. І в мене немає жодних сумнівів у тому, що за цією дрібною помстою або дурістю – навіть не знаю, що гірше – стоїть Президент Петро Порошенко. Втім, і в тому, і в іншому разі це занадто дрібно для Глави держави», – написав він.

Також, за словами Найєма, навряд чи до цього причетний Ігор Кононенко, оскільки він взагалі не цікавиться складом парламентських делегацій.

Декларація Найєма: ані квартири, ані машиниНардеп від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм володіє п'ятою частиною 63-метрової квартири, в якій прописані ще 4 людини – вся родина депутата.

Найєм підкреслив, що міг би оскаржити це рішення, однак не буде цього робити.

«Звичайно, можна списати це рішення фракції на тупість або короткозорість. Теоретично, його можна навіть оскаржити. Але мені здається це принизливим – і щодо парламенту, і щодо країни», – зазначив нардеп.

За його словами, незважаючи на «цей абсурд», він продовжить і далі «відстоювати національні інтереси на будь-яких доступних майданчиках».

Як повідомляється, рішення ухвалювалося всією фракцією. Також із делегацій були виключені Світлана Заліщук, Наталія Новак і Сергій Лещенко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: