Народний депутат Єднак «забув» про обіцяну приймальню в Бродах

Читать на русском
Позафракційний народний депутат Остап Єднак провалив обіцянку щодо відкриття у місті Броди Львівської області громадської приймальні.
Остап ЄднакФото з відкритих джерел

Позафракційний депутат Остап Єднак не виконав обіцянку відкрити у місті Броди Львівської області власну громадську приймальню.

Відповідне зобов’язання нардеп, що сам є вихідцем із цього міста, взяв на себе 22 лютого цього року, нагадує «Слово і Діло».

Єднак пообіцяв відкрити у Бродах громадську приймальнюСказано 22 лютого 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

На початку осені 2016 року помічник Єднака у телефонній розмові з аналітиками «Слова і Діла» заявив, що нардеп направив до органів місцевого самоврядування лист із проханням виділити йому приміщення під приймальню. Станом на початок листопада такого приміщення депутату так і не надали, однак, як заявив порталу його помічник, місцева влада дозволила парламентарю проводити прийом громадян у приміщенні міської ради за графіком, який буде оприлюднений на сторінках нардепа в соціальних мережах.

Проте коли 11 листопада «Слово і Діло» перевірило, як виконується ця обіцянка, виявилося, що жодного розкладу зустрічей із жителями районного центру на сторінках нардепа опубліковано не було. У зв’язку з цим обіцянці надано статус «не виконано».

Всього в досьє Остапа Єднака 51 обіцянка, 22 з яких виконані й 3 провалені. У рейтингу відповідальності депутатів Верховної Ради він посідає 55-е місце.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: