Morgan Stanley оцінив ризики зняття санкцій при Трампі

Читать на русском
Якщо США знімуть санкції проти Росії в односторонньому порядку, то Євросоюзу буде важче утримувати антиросійські санкції самостійно.

Експерти інвестиційного банку Morgan Stanley оцінили можливість зняття санкцій із Росії після того, як Дональд Трамп був обраний президентом США, в 35% протягом двох років.

Про це йдеться в звіті інвестбанку, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на агентство Bloomberg.

На думку банкірів, ймовірність того, що в найближчі два роки санкції з Росії будуть зняті, становить 35%. В такому разі, зазначають банкіри, Євросоюзу буде важче утримувати антиросійські санкції самостійно.

Водночас у Держдепі США запевнили, що санкції проти Росії збережуться, незважаючи на перемогу Трампа. В ЄС планують продовжити санкції проти РФ ще до того, як Трамп офіційно осяде в Білому домі.

Обама і Трамп розповіли про підсумки зустрічі в Білому доміПрезидент США Барак Обама і республіканець Дональд Трамп, який виграв президентські вибори, провели в Білому домі зустріч, присвячену важливим питанням внутрішньої та зовнішньої політики країни.

Як повідомлялося раніше, новим віце-президентом США був обраний Майк Пенс, який відзначається сильною антиросійською риторикою.

Нагадаємо, що міністр оборони Німеччини Урсула фон дер Ляєн закликала обраного президента США Дональда Трампа обрати жорстку позицію щодо Росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: