Міністр оборони Німеччини порадила Трампу не забувати про анексію Криму

Читать на русском
Міністр оборони Німеччини Урсула фон дер Ляєн закликала обраного президента США Дональда Трампа зайняти жорстку позицію щодо Росії та не забувати про анексію Криму.
Урсула фон дер ЛяйенФото: Global Look Press

Міністр оборони Німеччини Урсула фон дер Ляєн закликала обраного президента США Дональда Трампа зайняти жорстку позицію щодо Росії.

Про це пише DW, передає «Слово і Діло».

«Трамп має чітко заявити, на чиєму він боці – на стороні закону, світопорядку та демократії, або ж йому все одно й він налагоджує свого роду чоловічу дружбу», – сказала очільниця Міноборони.

Вона також додала, що в розмовах із президентом Росії Володимиром Путіним не можна забувати ані про анексію Криму, ані про бомбардування Алеппо.

Крім того, фон дер Ляєн закликала Трампа не ставитися до НАТО як до бізнесу.

Трамп назвав пріоритетні напрями на посаді президентаРеспубліканець Дональд Трамп, який переміг на виборах президента США, назвав пріоритетні напрямки роботи на посаді.

«Це не підприємство. Це не той випадок, коли можна сказати: минуле мене не хвилює, цінності, які ми представляємо, мені також не важливі, я подивлюся, скільки грошей я можу заробити й чи може вийти вигідна угода. Так не керують країною і це не принцип НАТО», – підкреслила вона.

Нагадаємо, міністр оборони Німеччини Урсула фон дер Ляєн назвала перемогу Дональда Трампа у виборах президента США «величезним шоком» і закликала його підтвердити прихильність до НАТО.

Зазначимо, що за підсумками голосування на виборах Трамп отримав 276 голосів виборців і став 45-м президентом США.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: