Сьогодні в ефірі «Права на владу» обговорять президентські вибори у США

Читать на русском
10 листопада о 23:00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу Право на владу гості та експерти обговорять перемогу одіозного республіканця Дональда Трампа, який днями став новим президентом Сполучених Штатів Америки.

Сьогодні, 10 листопада, о 23:00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1» гості та експерти обговорять перемогу одіозного республіканця Дональда Трампа, який нещодавно став 45-м президентом Сполучених Штатів Америки.

Тема випуску – «WHO IS MR. TRUMP?».

Перемога скандального мільярдера шокувала Європу й порадувала Росію.

Жителі США також не особливо задоволені результатами. Вчора багато американців вийшли на акції протесту.

Як відомо, вже сьогодні Барак Обама почне передавати свої справи наступнику – новообраному президенту США Дональду Трампу.

Гості та експерти в студії обговорять, як складатимуться подальші відносини України та США з приходом до влади Дональда Трампа та чи зможе Україна розраховувати на подальшу допомогу Штатів у вирішенні гострих питань.

А головне – чи не зніме новий глава Білого дому санкції з Росії? Як зараз говоритиме про окупацію Криму та війну на Донбасі? Якою буде епоха правління Трампа для всього світу? На ці питання шукатимуть відповіді гості та експерти в студії.

Також в онлайн-режимі своєю думкою з приводу президентства Трампа поділяться сенатори, політики та журналісти зі США.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: