Результати виборів у США обвалили долар і фінансові ринки

Читать на русском
Курс долара США та світові фінансові ринки падають із підрахунком голосів на президентських виборах у США.
Фото: Reuters

Курс долара та світові фінансові ринки падають із підрахунком голосів на президентських виборах у США.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на BBC.

Cтаном на ранок євро до долара зміцнився більш ніж на 2% – до 1,12 долара, а фунт – більш ніж на 1%. Долар більш ніж на 3% подешевшав до японської ієни й більш ніж на 2% – до швейцарського франка.

Шульц назвав Трампа проблемою для всього світуКерівник Європейського парламенту Мартін Шульц вважає, що Дональд Трамп буде справжньою проблемою для всього світу, якщо стане президентом США.

Це відбувається на тлі новин про те, що на виборах президента США лідирує кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп. Бізнесмен, за даними екзит-полів, здобув перемогу в Огайо, результати голосування в якому зазвичай збігаються з результатами президентських виборів у США. Трамп, за прогнозом ABC, також здобув перемогу в Північній Кароліні.

Кандидат від Демократичної партії Гілларі Клінтон, згідно з екзит-полами, здобула перемогу в Орегоні, Вірджинії й Колорадо.

Видання Bloomberg пише, що новини про можливу перемогу Трампа призвели до паніки на ринках.

Нагадаємо, наприкінці жовтня президент США Барак Обама назвав кандидата в президенти країни Дональда Трампа «фундаментально несерйозною людиною».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: