Обама назвав Трампа «фундаментально несерйозною людиною»

Читать на русском
Президент США Барак Обама назвав кандидата в президенти країни від Республіканської партії Дональда Трампа фундаментально несерйозною людиною.
Барак ОбамаФото з відкритих джерел

Президент США Барак Обама назвав кандидата в президенти країни від Республіканської партії Дональда Трампа «фундаментально несерйозною людиною».

Про це він заявив на заході для збору коштів у передвиборчі фонди Демократичної партії в Сан-Дієго, передає «Слово і Діло» з посиланням на The New York Times.

«Америка – велика країна, вона може пережити що завгодно, але ось чого Америка не може допустити на хоч якийсь тривалий час, так це того, щоб єдиний чиновник, який обирається на свою посаду всім населенням США й говорить від імені нашої країни в світових справах, був фундаментально несерйозною людиною», – заявив президент.

Шульц назвав Трампа проблемою для всього світуКерівник Європейського парламенту Мартін Шульц вважає, що Дональд Трамп буде справжньою проблемою для всього світу, якщо стане президентом США.

Крім того, Обама назвав стандарти «етики ій толерантності» Трампа «їдкими», а самого республіканця порівняв із маленькою дитиною на дитячому майданчику, яка в разі програшу відразу «кидається в істерику».

Нагадаємо, що у Флориді стартувало дострокове голосування на виборах президента США.

Зазначимо, що за останніми опитуваннями, кандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон випереджає свого основного суперника Дональда Трампа на 12%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: