Американці завалили Google запитами про іміграцію в Канаду

Читать на русском
Сайт державної міграційної служби Канади працює з перебоями на тлі підрахунку голосів на президентських виборах у США, який вказує на перемогу республіканця Дональда Трампа.
Фото: AFP

Сайт державної міграційної служби Канади працює з перебоями на тлі підрахунку голосів на президентських виборах у США, який вказує на перемогу республіканця Дональда Трампа.

Про це пише російська служба ВВС, повідомляє «Слово і Діло».

В цілому в ЗМІ пов'язують перебої в роботі сайту канадської міграційної служби з тим, що американські користувачі почали масово відвідувати сайт, який у підсумку не впорався з навантаженням.

Раніше багато ліберально налаштованих американців, включаючи низку знаменитостей, заявляли про намір переїхати в Канаду в разі перемоги консерватора Трампа.

Спасибі жителям Техасу: соцмережі відреагували на перемогу Трампа в США«Слово і Діло» зібрало найцікавіші пости користувачів соціальних мереж про президентство Дональда Трампа.

Американські ЗМІ також повідомляють про різкий сплеск числа запитів у Google про те, як переїхати в Канаду. За даними видання Oregon Live, це сталося близько 6 вечора за місцевим часом.

Канал Fox із посиланням на кадрове агентство Monster, що надає послуги з пошуку роботи в інтернеті, повідомляє про різке зростання запитів від американців з приводу пошуку роботи в Канаді. Причому кількість запитів почала зростати на початку цього року – саме тоді, коли стартувала президентська кампанія.

Видання Huffington Post зазначає, що для американця отримати канадське громадянство не так просто. Процес розгляду посвідки на проживання для подружжя канадських громадян з інших країн займає більш ніж два роки, навіть якщо вони вже проживають у Канаді.

Нагадаємо, республіканець Дональд Трамп переміг на президентських виборах у США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: