Спасибі жителям Техасу: соцмережі відреагували на перемогу Трампа в США

Читать на русском

Слово і Діло зібрало найцікавіші пости користувачів соціальних мереж про президентство Дональда Трампа.

Користувачі соціальних мереж неоднозначно відреагували на перемогу Дональда Трампа в президентських перегонах у Сполучених Штатах Америки. «Слово і Діло» зібрало найцікавіші коментарі.

Користувач Facebook Катерина Мола провела паралель із колишнім президентом України Віктором Януковичем та кричалкою українських футбольних фанатів про нього.

«Спасибі жителям Техасу», – написала вона.

Журналіст «Української правди» Роман Романюк провів паралель зі ще одним екс-президентом України Леонідом Кучмою.

«Ніяк не міг позбутися поганої асоціації. Кого мені й що цей ваш Трамп нагадує. Особливо ця катастрофа, що в нього на голові. Тільки тепер згадав. Українською такий неможливий хаос на голові називається Кучма», – написав Романюк.

Ще один журналіст УП Роман Кравець також провів паралель між Дональдом Трампом і Президентом України, щоправда, вже чинним.

«І знову про вибори у США. Він свій бізнес продасть? Я знаю людину, яка може розповісти, як продавати», – зазначив журналіст.

Політолог Петро Олещук вважає, що в Дональда Трампа немає причин дружелюбно ставитися до України, нагадавши історію з очільником його передвиборчого штабу Полом Манафортом.

«Сам Трамп не має підстав спокійно ставитися до України. І ситуація з Манафортом, і купа всього іншого. Крім того, як і будь-який інший новообраний президент, він може спробувати «перезавантажити відносини з Росією». Це нормально», – заявив він.

Також на цю новину відреагували й українські політики. Народний депутат Віктор Чумак заявив, що на кожного Трампа знайдеться свій Джон Маккейн.

«Америка велика країна. І на кожного Трампа завжди знайдеться свій Маккейн. Боже, бережи Америку, а нам своє робити», – написав він.

Ще один депутат Ігор Гузь також прокоментував перемогу Трампа. За його словами, це вибір американського народу й нам із ним жити.

«Це вибір американського народу й нам із цим жити. Але замість того, щоб проклинати Путіна, розповідати про неспроможність жителів США й порівнювати Трампа з Януковичем, потрібно починати діяти! Давайте не забувати, що Трамп представник Республіканської партії, в істеблішменті якої тисячі прихильників України», – зазначив політик.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: