Екс-голові банку «Михайлівський» продовжили арешт на два місяці

Читать на русском
Шевченківський райсуд Києва продовжив термін перебування під вартою колишнього голови правління банку Михайлівський до 6 грудня 2016 року з правом внесення застави у розмірі 137,8 млн грн.

Сьогодні, 8 жовтня Шевченківський районний суд Києва залишив під вартою екс-голови правління банку «Михайлівський» Ігорю Дорошенку.

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Клопотання задовольнити. Продовжити підозрюваному термін утримання під вартою в межах строку досудового розслідування на 60 днів, до 6 грудня 2016 року включно. Визначити підозрюваному заставу в розмірі 100 тис. мінімальних заробітних плат, що становить 137,8 млн грн», – йдеться в постанові суду.

Зазначимо, що банк «Михайлівський» був віднесений до категорії неплатоспроможних у травні цього року. У липні НБУ за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб почав ліквідацію банку.

13 серпня Шевченківський райсуд Києва заарештував екс-голову правління банку «Михайлівський» за підозрою в розкраданні 870 млн грн банківських коштів та доведенні фінустанови до неплатоспроможності.

Нагадаємо, що екс-голові правління «Банку Михайлівський» Ігорю Дорошенко і власникові банку Віктору Поліщуку загрожує до п'яти років ув'язнення у зв'язку з махінаціями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: