Порошенко за першим разом не вніс до декларації майже 2 мільйони гривень доходу

Читать на русском
Президент Петро Порошенко вніс зміни до своєї електронної декларації, доповнивши її записом про дохід у розмірі 1,929 млн грн за 2015 рік.
Петро ПорошенкоФото: АПУ

Президент України Петро Порошенко вніс зміни до своєї електронної декларації.

Згідно з повідомленням про суттєві зміни в е-декларації, оприлюдненим на сайті НАЗК, Глава держави доповнив розділ про свої доходи за 2015 рік, інформує «Слово і Діло».

НАБУ закликає НАПК якнайшвидше почати перевірку е-деклараційНаціональне антикорупційне бюро України закликає співробітників Національного агентства з питань запобігання корупції почати перевірку е-декларацій.

Сума, додатково задекларована Президентом, становить 1,929 млн грн. Раніше в декларації, заповненій 30 жовтня, Порошенко зазначив, що є бенефіціаром більш ніж 100 юридичних осіб. Його заробітна плата на посаді Президента за попередній рік склала 121,05 тис. грн, крім того, він отримав дохід у вигляді відсотків від відчуження цінних паперів і корпоративних прав, інвестиційного доходу при погашенні ОВДП, курсової різниці при погашенні ОВДП від їх вартості, курсової різниці при інвестиційному прибутку при погашенні ОВДП на загальну суму 12,38 млн грн.

26,3 млн дол., 14,4 тис. євро і 540 тис. грн значаться на банківських рахунках Порошенка, 60 тис. дол. і 900 тис. грн Президент, згідно з декларацією, має готівкою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: