Українське пиво завойовує полиці китайських магазинів

Читать на русском
Перед початком поставок Carlsberg Ukraine необхідно адаптувати товар до китайського ринку.

Пивоварна компанія Carlsberg Ukraine почне поставки пива Львівське до Китайської народної республіки.

Про це на прес-конференції в рамках Львівського економічного форуму сказав генеральний директор компанії Євген Шевченко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ІА «ЛІГАБізнесІнформ».

«Ми розраховує на обсяги більше 300 тис. л на квартал», – повідомив він.

За словами Шевченка, перед початком поставок компанії необхідно адаптувати товар до китайського ринку.

«Китаю потрібна тара 0,33 л. Львівське ми в такі пляшки не розливаємо. Крім того, більшість пива в Китаї має міцність 2,5% об. Міцність Львівського – 4,5% об.», – сказав директор компанії.

Шевченко сказав, що планує почати поставки в I кварталі 2017 року.

Попри заборону Мамая, в центрі Полтави торгують пивомМер Полтави Олександр Мамай під час сесії Полтавської міської ради пообіцяв, що в МАФі біля ЦУМу пиво продавати не дозволить.

«Нам важливо не просто почати, а почати поставки так, щоб перша поставка не виявилася останньою», – підсумував гендиректор Carlsberg Ukraine.

Як повідомлялося раніше, виробництво горілки з вмістом спирту менше 45,4% у вересні 2016 року зменшилася на 15,7% в порівнянні з відповідним місяцем 2015 року, склавши 1 млн 257 тис. дал. Виробництво пива за цей період знизилося на 12,1%.

Нагадаємо, що ставка акцизного збору на пиво в 2016 році досягла мінімального європейського рівня, хоча це і не входило в обов'язки України згідно з Угодою про асоціацію з ЄС.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: