Масова ДТП в Румунії: зіткнулися 27 автомобілів

Читать на русском
В результаті масштабної ДТП поблизу румунського міста Констанца, де зіткнулися майже 3 десятки авто, загинули 4 людини.
Фото: "Укрінформ"

У Румунії в результаті недотримання швидкісного режиму і несприятливих погодних умов сталося зіткнення відразу 27 автомобілів.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

Інцидент стався на 67-му кілометрі «Сонячної автомагістралі» поруч із містом Констанца. В результаті 4 людини загинули, близько 60 доставлені в лікарні з різними травмами.

Фахівці вважають, що причиною масштабної дорожньо-транспортної пригоди стали несприятливі погодні умови – видимість сильно обмежена через туман, – а також недотримання швидкісного режиму і необробка траси відповідними реагентами.

Деканоїдзе прокоментувала ДТП з дітьми під БроварамиХатія Деконаїдзе зазначила, що має багато питань з приводу того, що неповнолітні їхали по мокрій трасі на велосипедах.

«За попередніми даними, в результаті аварії 4 людини загинули, близько 60 отримали травми різного ступеня тяжкості. Остаточні дані будуть оприлюднені після завершення операції з порятунку постраждалих. Проведення рятувальних робіт ускладнюється поганою видимістю через туман», – заявив прес-секретар Інспекторату з надзвичайних ситуацій повіту Келераш Овідіу Тетенару.

Нагадаємо, 4 вересня в результаті іншого масштабного ДТП, що сталася в Афганістані, загинули 40 людей.

Як сьогодні писало «Слово і Діло», МВС і Нацполіція пропонують Верховній Раді України ухвалити зміни до закону «Про дорожній рух».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: