Німеччина виділила Україні ще 72 мільйони євро фіндопомоги

Читать на русском
Німеччина надасть Україні ще 72 млн євро фінансової допомоги. Відповідні документи підписав заступник міністра МЕРТ Максим Нефьодов у Берліні за підсумками дводенних переговорів.
Фото: Facebook

Німеччина надасть Україні ще 72 млн євро фінансової допомоги.

Про це написав у Facebook заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов, повідомляє «Слово і Діло».

Відповідні документи він підписав у Берліні у п'ятницю за підсумками дводенних переговорів з Міністерством економічної співпраці та розвитку.

МВФ підтвердив можливість виділення траншу до кінця 2016 рокуМіжнародний валютний фонд підтвердив, що до кінця року може виділити четвертий транш для України.

«Результат – 72 мільйони євро нової допомоги для України для сталого економічного розвитку, регіонального розвитку, енергоефективності та допомоги внутрішньо переміщеним особам», – написав Нефьодов.

Директор департаменту координації міжнародних програм МЕРТ України Олена Трегуб, яка брала участь у переговорах, уточнила, що на цю мить сума коштів, передбачених Німеччиною для безповоротної допомоги Україні, зросла до 325 млн євро.

Нагадаємо, раніше Німеччина виділила 488 тисяч євро на розмінування Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: