Київський завод «Росинка» визнали банкрутом

Читать на русском
Господарський суд Вінницької області визнав банкрутом і відкрив ліквідаційну процедуру стосовно ПАТ Київський завод безалкогольних напоїв Росинка (Вінниця).
Фото з відкритих джерел

Господарський суд Вінницької області визнав банкрутом і відкрив ліквідаційну процедуру стосовно ПАТ «Київський завод безалкогольних напоїв «Росинка» (Вінниця).

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Згідно з повідомленням, оприлюдненим в Єдиному державному реєстрі судових рішень, ліквідатором підприємства призначено арбітражного керуючого Вадима Островського.

Ініціатором банкрутства виступило ТОВ «Сіріус Екстружен» (Хмельницький).

Уряд знижує ціну продажу Одеського припортового заводуКабінет міністрів України схвалив запропоновані Фондом держмайна зміни до методики оцінки об'єктів, які приватизуються, це дозволить знизити стартову ціну Одеського припортового заводу.

Згідно з Єдиним реєстром юридичних осіб, ТОВ «Сіріус Екстружен» займається випуском тари з пластмас. Його засновниками виступають ТОВ «Flovilia Limited» (Кіпр, Нікосія) і ТОВ «Фордон Есет Менеджмент» (Київ).

Кінцевий бенефіціар – Анатолій Кіпіш – є одним із власників компанії Nemiroff.

Засновниками ПАТ «Київський завод безалкогольних напоїв «Росинка» є Руслан і Валентина Лебеденко, Наталія та Василь Соколовські.

Нагадаємо, що у вересні мер Львова Андрій Садовий заявив, що під містом побудують перший в Україні завод з глибокої переробки сміття.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: